RUGAO PACKER MACHINERY CO., LTD on rakennettu vuonna 2015. Olemme kaupan yritys ja valmistaja muovien kierrätyskoneille. Muovinen ruiskutuskone. Homepuhalluskone. Maskinvalmistuskone ja niin edelleen. Meillä on ammattitaitoinen tekninen ryhmä teknistä tukea ja palvelua varten.


2015 vuotta--Yritys on rakennettu. Tiimityömme muovikoneiden parissa.


2015-2017Saimme myyntitiimimme. Tekninen tiimi. Ja alamme tutkia ja suunnitella koneita. Meillä on kyky tuottaa. Tarjoa koneita asiakkaillemme. Myös palvelu asiakkaillemme.


2017-2021Olemme vieneet koneita moniin eri maihin. Kuten Espanja. Meksiko. Brasilia. Kolumbia Thaimaa. Vietnam. Palestiina. Etiopia. Senegal. Nigeria ja jotkut muut maat. Parannamme myös koneiden laatua asiakkaiden palautteen perusteella.


RUGAO PACKER MACHINERY CO., LTD on ammattimainen valmistaja ja kauppayhtiö kaikenlaisille muovien kierrätyskoneille. Maskinvalmistuskoneet. Muovinen infrapunakiteytyskuivain. Muovinen ruiskutuskone ja muotti. Muovimuottipuhalluskone ja niin edelleen. Olemme ammattimaisia ​​jätemuovien kierrätyskoneiden valmistuksessa. Muovikalvot rakeistuslinja ja niiden apukone. Tuotteitamme viedään pääasiassa Eurooppaan. Latinalainen Amerikka. Lähi-itä. Etelä-Aasia ja Afrikka.
Tarjoamme aina laadukkaita koneita asiakkaille, jotka tulevat ympäri maailmaa. Edistyneen tekniikan avulla kokeneet insinöörit ja ammattitaitoiset työntekijät. Pystymme valmistamaan tiettyjä koneita asiakkaiden vaatimusten mukaisesti.


Muovinen pesulinja. Muovinen rakeistuslinja. Muovisilppuri (yhden ja kahden akselin silppuri). Muovinen infrapunakiteytyskuivain. Muovikalvojen puristus- ja rakeistuskone. Kuitukangas kasvonaamionvalmistuskone. Muovinen ruiskutuskone. Muovimuottipuhalluskone.