Muovirakeistimen energiansäästövaikutus

- 2021-04-28-

Muovirakeistimen energiansäästö voidaan jakaa kahteen osaan: toinen on teho-osa ja toinen lämmitysosa.

Energiansäästö teho-osassa: Taajuusmuuttajien pääasiallinen käyttötarkoitus on säästää moottorin jäännösenergiaa. Esimerkiksi moottorin todellinen teho on 50 Hz, mutta tuotannossa tarvitset vain 30 Hz: n, jotta se riittäisi tuotantoon, ja nämä ylimäärät on hukattava. , Inverterin on muutettava moottorin tehoa energiansäästövaikutuksen saavuttamiseksi.

Energiansäästö lämmitysosassa: Lämmitysosan energiansäästö on pääasiassa sähkömagneettisten lämmittimien käyttöä. Energiansäästöaste on noin 30-70% vanhasta vastakelasta.

1. Vastuslämmitys, sähkömagneettisessa lämmittimessä on ylimääräinen eristekerros, mikä lisää lämpöenergian käyttöastetta.
2. Vastuslämmitys, sähkömagneettinen lämmitin vaikuttaa suoraan materiaaliputkeen lämmittämään, mikä vähentää lämmönsiirron lämpöhäviötä.
3. Vastuslämmityksen osalta sähkömagneettisen lämmittimen lämmitysnopeus on nopeampi kuin neljännes, mikä lyhentää lämmitysaikaa.
4. Vastuslämmitykseen viitaten sähkömagneettisen lämmittimen lämmitysnopeus on nopea, tuotannon tehokkuus paranee ja moottori on kyllästetty, mikä vähentää suuren tehon ja pienen kysynnän aiheuttamaa tehohäviötä.
Edellä mainitut neljä kohtaa ovat sähkömagneettinen lämmitin, miksi voit säästää energiaa jopa 30-70% muovirakeistimessa.