Muovipellettikone, mikä merkitys muovijätteiden kierrätykselle on?

- 2021-05-27-

muovinen pelletointikone | pellettitehdas

Muovijätteiden kierrätyksen käytännön merkitys on jätteen yksinkertainen käyttö, ja sillä on käytännön merkitystä pitkällä aikavälillä ja ennakoivasti.
Avain tähän on kahdella tasolla.


1.Muovijätteiden haitat luonnolle.

Muovin korkealaatuisen ja alhaisen hinnan takia tavallisesti käytetään tavaroiden pakkauksissa, joten useimmat käytetyt ja hävitetyt kertakäyttöiset tuotteet johtavat tunnettuun valkoiseen jätteeseen. Esimerkiksi maatalousmaakalvon levittäminen maatalouteen ja karjanhoitoon on tuottanut erinomaisen kehityssuunnan, mutta roskien levittäminen haluttaessa, mikä johtaa muovikalvojätteisiin maaperäkerrokseen, niin että maatalouden maaperän laatu heikkenee, estää vihreiden kasvien juurien kasvun ja kehityksen sekä vesiravinteiden sulamisen ja imeytymisen niin, että maaperäkerros myrkyttää. Muovijätteet pestään saostamalla pitkään. Muovin haitalliset lisäaineet pääsevät pintavesiin, jokiin, järviin ja meriin, mikä aiheuttaa ympäristön pilaantumista ja vahingoittaa lopulta ihmisten fyysistä ja henkistä terveyttä!
Siksi meidän on edistettävä aktiivisesti muovijätteiden kierrätystekniikkaa.
The muovinen pelletointikoneon myös yksi haasteista, johon on integroitava kierrätystoiminnot, jätemuovien puhdistus, murskaaminen ja kuivaus.

muovinen pelletointikone


2.Muovijätteiden kierrätyksen ja sähköenergian yhteys.

Suurin osa uusista muoveista on öljytuotteita, mutta öljyvarat ovat pienentyneet maailmassa. Esimerkiksi Kiina on vähitellen muuttunut öljyn vievästä maasta öljyn viejämaaksi vuodesta 1993 lähtien, ja se on korvannut Japanin maailman toiseksi suurimpana öljyä kuluttavana maana vuonna 2002. Toistaiseksi öljyn tuontiriippuvuus Kiinassa on jo saavuttanut 40%. Siksi sähkön ja energian pulasta on tullut valtava tekijä, joka estää sosiaalista ja taloudellista kehitystä. Muovijätteiden kierrätys lieventää tietyllä tasolla yhä voimakkaampaa resurssipulaa.
Toistaiseksi maailmassa muovituotteiden tuotanto on korkea, ja joka vuosi yli 10%, mikä aiheuttaa muovijätteiden kokonaismäärän olevan huolestuttavaa. Useimmissa maissa muovijätteen kierrätyksen nykytilanne on kuitenkin huolestuttava, ja suurin osa muovijätteestä kaatopaikalle.
In general, the value of the muovinen pelletointikone and the actual meaning of waste plastics recycling have the same overall goal, and the emergence of the muovinen pelletointikone is the best way to complete the recycling of waste plastics.


The muovinen pelletointikone is divided into a single-screw extruder pelletizing machine and a single-screw pelletizing machine.

Yksiruuvinen ekstruusiopelletointikone voi kierrättää muovikalvon, pakkauspussit, synteettikuitulangan, muovisen kasvihuonekalvon jne. Yksiruuvipelletointikone voi kierrättää PET-pulloja (muoviset kivennäisvesipullot) jne. Ota yhteyttäpakkaaja; annamme sinulle parhaat varusteiden valinnan neuvot ja täydellisen myynnin jälkeisen neuvonnan!