Lemmikkipullojen kierrätyskone ja pieni muovikierrätyskone Kattava opastus

- 2021-05-27-

Mikä on lemmikkipullojen kierrätyskoneen soveltamisala?

The lemmikkipullojen kierrätyskoneon suunniteltu erityisesti käytettyjen PET-pullojen murskaamiseen, puhdistamiseen, etikettien erottamiseen, kuivaamiseen ja pakkaamiseen sekä erityyppisten PET-pullojen kierrätykseen. Tuotantolinja koostuu silppurista ja murskaimesta, spiraalinsyöttölaitteesta, esipesukoneesta, etikettikoneesta, pystysuorasta vedenpoistolaitteesta jne. pullot uudelleenkäytettäviksi PET-raaka-aineiksi.
Tuotos on 500-2000kg / h asiakkaan vaatimusten mukaan erilaisille jätemateriaaleille.

The most promising PET washing machine, the lemmikkipullojen kierrätyskone, is mainly used for processing waste mineral water bottles, beverage bottles, cola bottles, and other PET plastic bottles in daily life for regeneration and recycling.

Kierrätys- ja puhdistuslinja voidaan jakaa yksinkertaiseen tuotantolinjaan, jossa on uudelleenpuristetut ja murskatut villahiutaleet, kylmän veden puhdistuslinja ja korkean lämpötilan kuuman veden puhtaan hiutaleiden tuotantolinja. Tämä tuotantolinja voi valmistaa pullohiutaleita lyhyestä kuitumateriaalista, 3D-pullohiutaleista ja filamenttilaadusta erilaisten käsittelyprosessien mukaisesti. Pullohiutaleita voidaan käyttää jatkokäsittelyssä langanvetoon, ruiskupuristamiseen ja rakkuloiden muodostumiseen.

lemmikkipullojen kierrätyskone


What is the Application scope of the lemmikkipullojen kierrätyskone?

Sisältää PET-jätepullot, maitojätepullot (HDPE), erilaiset muovijätepullot. Se voi tehokkaasti purkaa muovipullojen etiketit, murskata ja puhdistaa ne ja muuttaa niistä uudelleenkäytettäviä muovimateriaaleja.

Mitkä ovat PET-pesulinjan varoitukset?
1.Murskaus: Valitse sopiva murskain (pakkomurskain), säädä veitsen ja ruudun pohjan välinen etäisyys estääksesi liikaa kappaleita.
2.Pääpesu: valitse pesu- ja lämmitystoiminto (kierukkavyön pääpesukone) ja varmista pesuaika valitse sopiva puhdistusaine varmistaaksesi, että kaikki itsepintaiset tahrat pestään pois.
3.Huuhtelu: On parasta käyttää huuhtelulaitteita, joissa on pesu (spiraalihuuhtelulaite) jäljellä olevien tahrojen ja pesuaineiden poistamiseksi;
4.Vedenpoisto: Paras on syklonin vedenpoistokone, joka säästää sähköä ja jolla on korkea vedenpoistoaste.


Mitkä ovat pullojen kierrätyskoneiden ominaisuudet?

Korkea automaatioaste murskauksesta, kuljetuksesta, pesusta, huuhtelusta, vedenpoiston integraatiosta, hyvä laatu, korkea teho.


Pullojen kierrätyskoneet ja varotoimet turvallista käyttöä varten:

1.Muista irrottaa virtalähde, kun konetta ei käytetä.
2.Kun konetta ei käytetä, kierrä säilytyslokerossa oleva teippi takaisin hihnalokeroon muodonmuutosten välttämiseksi myöhemmässä käytössä.
3.Älä koske lämmityslevyyn suoraan käsilläsi.
4.Älä pese konetta vedellä, äläkä työskentele paljain jaloin, kun työpaikka on märkä.
5.Älä työnnä päätäsi ja käsiäsi hihnan kiitotien läpi käytön aikana.
6.Älä kiinnitä öljyä hihnarullan pinnalle.
7.Varmista, että kone käyttää virtalähdettä äläkä kytke väärää virtalähdettä. Tämä kone käyttää kolmivaiheista nelijohdinjärjestelmää - kukkalanka lankajohtimen maadoittamiseen vuotosuojaksi.
8.Älä vaihda koneen osia haluamallasi tavalla.
9.Pääosat on voideltava öljyllä usein.

Pieni muovikierrätyskone, joka tunnetaan myös nimellä rasvalevyn puhdistuslaite, jätemuovin puhdistuslinja, polyesterilevyn murskaus ja puhdistus noin 700 kg tunnissa, puhdistusaste 96%, 98% kuiva-aste, on ihanteellinen laite yksittäisille yrityksille, perheitä ja niin edelleen.