Muovisilppuri, kuinka varmistaa oikea käyttö?

- 2021-05-27-

Mikä on muovisilppuri?

Muovisilppuri, jota kutsutaan myös muovisilppuriksi tai muovimurskaimeksi, on kiinteiden jätteiden vähentämistä ja ympäristönsuojelua varten tarkoitettu silppurilaite suurtiheyksisten polyeteeni HDPE -muovituotteiden ja -materiaalien, kuten kivennäisvesipullojen, PET-pullojen, öljypullojen, bensiinipullojen, muovitynnyrien jne. Hyödynnä muovin uudelleenkäyttöä ja kierrätettyä muovirakeita.


Mitä rakennetta muovisilppuri sisältää?

Se koostuu pääasiassa silppurin teräsarjasta, kantolaatikosta, laatikkotuesta, syöttöjärjestelmästä, sähköjärjestelmästä ja sähköisestä ohjausjärjestelmästä. Koneen koko määräytyy materiaalin koon ja materiaalinkäsittelykapasiteetin mukaan.
Muovipullon silppuri on suunniteltu suodattimen sisälle; kun muovisilppuri yleensä toimii, siivilällä on rooli materiaalin erottamisessa nesteestä, mikä kierrättää pulloon jääneen nesteen tehokkaasti. Esimerkiksi murskaamalla bensiinipulloja jäännösbensiini erotetaan ja kierrätetään tehokkaasti.

Perusrakentamisprosessi: suuret materiaalipalat - kuljetinhihna - silppuri - silputut materiaalit, muovisilppurin konerikastuksen jälkeen materiaalin kokonaistilavuutta voidaan vähentää 40%, joissakin materiaaleissa jopa 60% , helppo kuljettaa.

Plastic Shredder Machine


Mitkä ovat muovisilppurin suorituskykyominaisuudet?

1.Erittäin lujien ruuvien kiinnitys, korkealaatuinen teräshitsaus, kiinteä ja kestävä.
2.Isäntäsuunnittelu on hieno, murskaamalla käyttämällä erotussuunnittelua tuotannon parantamiseksi.
3.Silputtujen materiaalipalojen käsittely yhtenäinen, vähäinen menetys. Tarpeiden mukaan joustava, se voi korvata useita näyttöjä samanaikaisesti.
4.Voidaan varustaa erilaisilla veitsimateriaaleilla muiden materiaalien kohdentamiseksi, leikkuuterä voidaan teleskooppilla ja säätää, tylpällä voidaan jauhaa, pidempi käyttöikä.
5.Edistyneellä rakenteella, kaunis ulkonäkö, helppo käyttö, vakaa käyttö, investointien säästäminen, korkea hyötysuhde ja muut edut.
Jätemuovisilppuri on varustettu huomattavalla määrällä hihnapyöriä inertian lisäämiseksi, säästää sähköä ja lisää kineettisen energian murskaamista.


Mitä minun tulisi kiinnittää huomiota käyttäessäni muovisilppuria?

1.Käynnistä moottori; moottori käy yleensä ruokinnan jälkeen.
2.Kiinnitä huomiota moottorin nopeuteen ja laakereiden lämpötilaan käytön aikana.
3.Käyttäjän on kiristettävä vaatteiden hihat ja käytettävä naamaria ja työsuojusta.
4.Kiinnitä huomiota kallioihin, työkaluihin, ruuveihin ja muihin monimutkaisiin esineisiin syöttömateriaalissa koneen vahingoittumisen ja onnettomuuksien välttämiseksi.
5.Syöttämisen tulisi olla tasaista. Muovisilppurin, jotta vältetään laajamittaisen materiaalin juuttuminen ilmiöön, pitäisi heti pysähtyä sulkemisen estämiseksi. Koneen käynnistyessä on kiinnitettävä huomiota moottorin kuormitusvirran näyttötaulukkoon varmistaaksesi, että muovisilppuri ei ole ylikuormitettu.
6.On ehdottomasti kiellettyä katsoa konetta murskauskammion yläosasta käytön aikana.
7.Sähkölaitteiden tulee olla maadoitetut, langan tulee olla eristetty ja luotettava ja asennettu teräsputkeen.
8.Materiaalin siirtäminen suoraan murskausonteloon syöttöaukon jälkeen on ehdottomasti kielletty käsiä ajaessasi.
9.Käyttöprosessissa on ehdottomasti kielletty tekemästä mitään muutoksia, puhdistus- tai huoltotöitä

Muovisilppuri voi jossain määrin muuttaa muovijätepaalun ankaraa ympäristöä suurtuotannon aikaansaamiseksi. Verkkotunnuksen suojaaminen on erittäin hyödyllistä muovijätteiden toissijaisen kierrätyksen nopeudelle, joka on parantunut dramaattisesti ja helpottaa suuresti muovijätteiden käsittelyä.