Miksi muovipellettikone palauttaa materiaalia?

- 2021-05-27-

Muovinen pelletointikone

The muovinen pelletointikonekäytetään pääasiassa muovikalvojätteiden (teollisuuspakkauskalvot, maatalouskalvot, kasvihuonekalvot, olutpussit, käsilaukut jne.), kudottujen pussien, maatalouden laukkujen, ammeiden, tynnyrien, juomapullojen, huonekalujen, päivittäistarvikkeiden jne. käsittelyyn. koskee yleisintä muovijätettä ja on kaikkein monipuolisin, laajalti käytetty ja suosituin muovijätteiden kierrätyskone.

Muovirakeistimien energiansäästö voidaan jakaa kahteen osaan: toinen on teho-osa ja toinen lämmitysosa.
Energiansäästön teho-osa: Suurin osa taajuusmuuttajien käytöstä, energiansäästö säästämällä moottorin jäljellä oleva energia, esimerkiksi moottorin todellinen teho on 50 Hz, ja tuotannossa tarvitaan vain 30 Hz Jos ylimääräinen energiankulutus menee hukkaan, invertterin on muutettava moottorin tehoa energiansäästön aikaansaamiseksi.
Energiansäästön lämmitysosa: Energiansäästön lämmitysosa käyttää ensisijaisesti sähkömagneettisen lämmittimen energiansäästöä; energiansäästöaste on noin 30-70% vanhasta vastuspiiristä.

plastic pelletizer

Suurten koneiden ja laitteiden käytössä esiintyy usein monia vikoja, esimerkiksi pelletointikoneessa työ syöttöportissa löytyy palautusmateriaalin tapauksessa tällä kertaa sinun on löydettävä erityiset syyt ottamaan oikeat hoitomenetelmä.


Muovinen pelletointikone failure causes:

1.Alkuperäinen asennus- ja käyttöönottoprosessi, materiaalin palautusilmiö, on pääasiassa ruuviongelma tai materiaalivarren tukkeutuminen korkealle. Vedä ruuvin hiontapiste siihen; voi olla myös lämmityslämpötila-asetuksia, lämpötilan säätölaatikon asianmukaista säätämistä ja tarkkaile sitten, näyttääkö materiaali myös materiaalina takaisin tilanteeseen.

2.Työskenneltyään jonkin aikaa pelletisaattori näyttää yhtäkkiä materiaalin takaisin syy: pelletointilaitteen tynnyri ja ruuvi sekoitettuna rautaan tai kovat lohkot estävät ruuvin puristamisen. Jos et kiinnitä huomiota pitkään aikaan, ruuvi- ja tynnyrivahingot vaikuttavat vakavasti keskimääräiseen tuotantoon.

3.Käytössä ruuvin vaihto näkyy myös materiaalin palautumisen jälkeen. Tämä tilanne korvaa ruuvin, ja raaka-aineputki ei täsmää; on aukko. Ruuvaa pituuden ja halkaisijan suhteen alkuperäisen koon mukaan. Lisäksi voit ymmärtää myös seuraavat laitteen huonon purkautumisen tai tukkeutumisen syyt:
â ‘. Onko vieraita kappaleita, joita ei ole helppo sulaa.
â‘¡. Osa lämmittimestä ei toimi ja materiaali ei sula hyvin.
â ‘¢. Käyttölämpötila-asetus on alhainen tai muovin molekyylijakauma on leveä ja epävakaa.


Muovinen pelletointikone discharge is not a smooth solution.

1.Tarkista lämmitin, vaihda tarvittaessa
2.Puhdista ja tarkista ekstruusiojärjestelmä ja pää.
3.Tarkista kunkin osan asetettu lämpötila ja ota tarvittaessa yhteyttä teknikkoon lämpötilan asetusarvon nostamiseksi.
4.Jos se on keskimääräistä tuotantoa pakoaukon kuplamateriaalissa, seula on tukossa, ratkaisu on seula vaihtaa.
5.Jos koneella materiaalilla on kaksi mahdollisuutta, ensimmäinen on muotin matala lämpötila, muovi ruuvissa, joka on pehmennetty muottiin, jossa se jäähtyi, tukkeutunut sinne, ratkaisu on kuumentaa muotti ennen käynnistämistä ja sitten lämmitä pelletointilaitetta.

Edellä on tuotantoprosessi pellettikoneessa. Joitakin syitä materiaalin palauttamiseen ja käsittelymenetelmiin pitäisi olla sinun pitäisi auttaa sinua.