Muovipellettien rakenteen esittely

- 2021-05-28-

Muovipelletointikoneen koostumuksen rakenne? Muovipelletointikoneen ydin-isäntä on ekstruuderi.

Ekstruuderin koostumus: ekstruusiojärjestelmä, siirtojärjestelmä sekä lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmä.
Ekstruusiojärjestelmän koostumus: ruuvi, tynnyri, suppilo, pää ja suukappale jne. Muovi plastisoidaan homogeeniseksi sulaksi ekstruusiojärjestelmällä ja ruiskutetaan jatkuvasti ruuvista pään läpi tämän prosessin aikana käyttöpaineen vuoksi. .


Muovipellettien ekstruusiojärjestelmän rakenteen analysointia varten.

(1) Ruuvi: Koska se on olennainen osa ekstruuderia, se on erittäin tärkeä komponentti erittäin lujasta korroosionkestävästä seostetusta teräksestä valmistetun ekstruuderin käyttöalueen ja tuotannon tehokkuuden kannalta.
(2) tynnyri: on tynnyri, joka on valmistettu metallimateriaalista, joka on yleensä valmistettu korkean lämpötilan kestävyydestä, korkeapainelujuudesta, vahvasta kulutusta kestävästä, korroosionkestävästä seosteräksestä tai seostetusta teräsputkesta. Tynnyri toimii yhteistyössä ruuvin kanssa muovin murskaamisen, pehmenemisen, sulamisen, plastisoinnin, uupumisen ja tiivistämisen toteuttamiseksi ja kumin toimittamiseksi muodostusjärjestelmään jatkuvasti ja tasaisesti. Yleensä tynnyrin kokonaispituus on 15-30 kertaa sen halkaisija, jotta muovi saisi periaatteessa monipuolisen lämmityksen ja monipuolisen plastisoitumisen.
(3) Säiliö: Säiliön pohja on varustettu katkaisulaitteella materiaalivirran säätämiseksi ja katkaisemiseksi, ja suppilon sivu on varustettu näköreikällä ja kalibroidulla mittalaitteella.
(4) Pää ja muotti: Pää käsittää seosterästä sisäholkin ja hiiliteräksestä valmistetun ulkoholkin, ja ohjain on varustettu muotoilumuotilla. Johtajan tehtävänä on muuntaa muovisulatteen automaattinen pyörimisliike yhdensuuntaiseksi tasaiseksi lineaariseksi liikkeeksi, joka on verrannollinen ja vakaa, ylälohkoksi ja antaa muoville tarvittavan muovauspaineen. Muovi on pehmitetty ja tiivistetty tynnyriin ja virtaa pään kaulan läpi erityisen ylivirtauskanavan läpi huokoisen suodatinlevyn läpi lyijyyn muodostaen muotin. Muottiydin ja muottiholkki sovitetaan sopivasti muodostaen rengasmainen rako, jonka poikkileikkaus pienenee, niin että muovisula alkaa yhtenäisen tiheän putkimaisen verhon ydinlinjan ympärillä.

Component structure of the plastic pelletizer


Kuinka poistaa muovipellettien kuolleeseen tilaan kertynyt muovi?

Sen varmistamiseksi, että pään muoviset virtausreitit ovat tehokkaat, ja kuolleen tilan poistamiseksi, johon muovi kertyy, sijoitetaan usein shunttiholkki, ja myös salamalaite asetetaan poistamaan käyttöpaineen vaihtelut muovin puristamisen aikana. Pää on myös varustettu muotin vaikutusta ja säätöä varten, jota on helppo säätää ja joka vaikuttaa muotin ytimen ja yläosan samankeskisyyteen.
Kierrätetyt jätemuovit murskataan ensin rakeiksi murskaimella ja voidaan sitten rakeistaa valinnan ja puhdistamisen jälkeen. Muovijätemurskaimen malli on yleensä 30 hv tai enemmän, mutta kierrätetystä materiaalista riippuen on myös pieniä koneita.

Todellisessa käyttöprosessissa meidän tulisi aina kiinnittää huomiota huoltoonMuovinen pelletointilaite in order to make the equipment get a longer service life and create more benefits and value for the company. For more information on how to maintain your Muovinen pelletointilaite, please check out this article, Miksi minun pitäisi tuntea muovipellettien ylläpito?
Selittää yksityiskohtaisesti, miten muovipelletointilaitetta tulee huoltaa oikein.