PP PE -hiutaleiden rakeistuslinja

Packer on kuuluisa Kiina PP PE -hiutaleiden rakeistuslinjan valmistaja ja PP PE -hiutaleiden rakeistuslinjan toimittaja. Tehtaamme on erikoistunut muovimurskaimen, muovisilppurin, muovikuivurin valmistukseen. Tarjoamme aina laadukkaita koneita asiakkaille, jotka tulevat ympäri maailmaa. Edistyneen tekniikan avulla kokeneet insinöörit ja ammattitaitoiset työntekijät. Pystymme valmistamaan tiettyjä koneita asiakkaiden vaatimusten mukaisesti.

PP PE -hiutaleiden rakeistuslinja on tarkoitettu muovisten PP PE -hiutaleiden rakeistamiseen pellettiksi. Meillä on yksivaiheinen rakeistuslinja ja kaksivaiheinen rakeistuslinja eri raaka-aineiden mukaan. Jos raaka-aine on puhdasta. Voit käyttää yksivaiheista ekstruuderin rakeistuslinjaa. Ja jos raaka-aine on vähän likainen. Voit valita kaksivaiheisen ekstruuderin rakeistuslinjan suodattamiseksi lisää. Tämän linjan raaka-aineet voivat olla LDPE. LLDPE. HDPE ja PP.

Helposti ylläpidettävä PP PE -hiutaleiden rakeistuslinja ja CE-sertifioitu voidaan räätälöidä Packerilta. Se on yksi valmistajista ja toimittajista Kiinassa. Suunnittelumme sisältää edistyneitä, uusimpia, kestäviä ja muita uusia elementtejä. Voimme vakuuttaa teille, että Kiinassa valmistettu korkealaatuinen PP PE -hiutaleiden rakeistuslinja on edullista. Et välitä hinnastamme, voimme antaa sinulle hinnaston. Kun näet tarjouksen, huomaat, että voit ostaa alennusta viimeisimmistä myyntihinnoista PP PE -hiutaleiden rakeistuslinja edulliseen hintaan. Koska tehtaan toimitustamme on varastossa, voit ostaa suurimman osan siitä. Innolla työskentelemään kanssasi.