Kuinka poistaa etiketit PET-pullojen etiketinpoistoaineella

- 2023-08-18-

PET-pullojen etiketinpoistoaineita käytetään etikettien poistamiseen tehokkaastiPET (polyeteenitereftalaatti) pullot. Näitä koneita käytetään usein kierrätyslaitoksissa PET-pullojen valmistukseen kierrätysprosessia varten. Tässä on yleinen opas PET-pullon etiketinpoistoaineen käyttöön:

Valmistautuminen:


Varmista turvallisuus: Käytä asianmukaisia ​​suojavarusteita, kuten käsineitä ja suojalaseja.

Tarkista kone: Varmista, että tarranpoistoaine on puhdas, huollettu asianmukaisesti ja hyvässä toimintakunnossa.

Kerää materiaalit: VaraaPET-pullottarroilla, jotka on poistettava.

Koneen lataus:


Syöttöpullot: Lataa PET-pullot etiketinpoistolaitteen syöttömekanismiin. Tämä mekanismi on suunniteltu siirtämään pullot etiketin poistoprosessin läpi.

Tarran poistoprosessi:


Etikettien erottaminen: Tarranpoistoaine käyttää mekanismeja (kuten höyryä, lämpöä ja mekaanista vaikutusta) pehmentääkseen liimaa ja erottaakseen etiketit pulloista.

Tarrakokoelma:


Kerää etiketit: Kun etiketit poistetaan, ne erotetaan pulloista. Koneen suunnittelusta riippuen etiketit voidaan kerätä erilliseen astiaan tai kuljettaa pois pulloista.

Laadunvalvonta:


Tarrojen tarkistaminen: Tarkista tarroista liimajäämien tai mahdollisesti kiinnittyneiden jäännösten varalta. Harkitse tarvittaessa toissijaisen prosessin käyttöönottoa varmistaaksesi, että etiketin jäännökset poistetaan kokonaan.

Jälkikäsittely:


Etikettien hävittäminen: Hävitä kerätyt etiketit asianmukaisella tavalla, usein jätteenä hävitettäväksi tai kierrätettäväksi.

Koneen huolto:


Laitteen puhdistaminen: Puhdista laite tarran poiston jälkeen, jotta et kerää etikettijäämiä, liimoja tai muita roskia.

On tärkeää huomata, että tietyt vaiheet ja menetelmät voivat vaihdella mallin ja valmistajan mukaanPET-pullojen etiketinpoistoaine. Noudata aina käyttämääsi konetta koskevia valmistajan ohjeita ja ohjeita.


Etiketinpoistoaineiden tehokas ja turvallinen käyttö voi auttaa kierrätystyössä helpottamalla PET-pullojen kierrätysprosessia. Lisäksi asianmukainen etiketin poistaminen voi parantaa kierrätetyn PET-materiaalin laatua.